Pelicoat

Bescherming tegen water, vocht, vuil, olie!

Pelicoat® Pro is een professioneel productengamma op waterbasis, dat een moleculaire bescherming biedt tegen water en vervuiling. Onze hoogwaardige duurzame coatings zijn o.a. geschikt voor:
-dakbedekking van platte en complexe daken, dakisolatie, dakrenovatie, dakreparatie, dakonderhoud en het behandelen tegen en voorkomen van daklekkage
-het waterdicht maken van kelders, badkamers, balkons, dakterrassen, verandas, patios, zwembaden, irrigatie kanalen, opslagtanks en silos
-het beschermen van hout, teak, ramen, deuren, planken, terassen
-het beschermen tegen uitloging door andere producten die in het hout zitten (bvb. brandvertragers)

Pelicoat Pro Stone

Pelicoat® Pro Stone is een vocht- en oliewerend product op waterbasis met een anti-graffiti werking. Uw gevel en buitenmuren worden beschermd tegen aantasting van binnendringend water door regen en slagregen, olie en pollutie.

Pelicoat Pro Wood

Water-, vocht-, vuil- en oliewerend product op waterbasis dat een moleculaire bescherming biedt. Met Pelicoat® Pro Wood wordt het hout beschermd tegen aantasting van binnendringend water door regen en slagregen, olie en pollutie.

Pelicoat Pro Cem

Optimale waterdichting van poreuze constructiematerialen zoals beton en metselwerk. Pelicoat® Pro Cem is een witte micro mortel die de ondergrond waterdicht en ondoorlatend maakt. Het product kan makkelijk aangebracht worden, zonder speciale afwerkingsverf.